Бетонна огорожа для частого сектору

Бетонна огорожа чудово доповнює одно чи двоповерховий будинок в міському, чи заміському середовищі

Маючи власну ділянку землі, власник намагається захистити її від потрапляння сторонніх людей. Серед великого різноманіття, бетонна огорожа https://ogoroja.com має свої технічні та експлуатаційні переваги. Зроблена з якісних матеріалів, вона взагалі не боїться перепаду температур та вологості протягом календарного року. Може прослужити на ділянці декілька десятиліть, вимагаючи тільки естетичного оновлення кольору.

Секрет популярності бетону

Відповідальний виробник обов’язково використовує металеву проволоку у якості основи для майбутніх бетонних секцій забору. Так само й стовпчики, вони виготовляються не лише з якісного цементу, піску та щебеню, але й з металевим проволоченим каркасом, здатним гармонійно розподіляти навантаження по великій площі залізобетонного виробу. До інших, не менш важливих аргументів на користь бетону, варто додати;

  1. Відносно недорогий матеріал з прекрасними експлуатаційними показниками.
  2. Огорожа може мати різноманітну висоту, в залежності від потреб власника.
  3. Хороші естетичні показники, імітація кладки цегли чи природного каменю.
  4. Пошкодження однієї секції легко виправляється заміною на аналогічну.
  5. Огорожу можна фарбувати у будь-який прийнятний відтінок кольору.

Бетонна огорожа чудово доповнює одно чи двоповерховий будинок в міському, чи заміському середовищі. Головне, підібрати саме ті секції, які ідеально будуть гармонувати з інтер’єром фасаду. Огорожа може бути виключно декоративною, всього декілька десятків сантиметрів заввишки, або повноцінною, до 3 метрів, відрізаючи погляди перехожих людей.

Особливості монтажу секцій

Вирахувати довжину залізобетонного забору досить просто, достатньо виміряти ділянку по зовнішньому контуру, або врахувати ті частини, де саме буде встановлений паркан. Як вже зазначалось вище, виробник робить досить різноманітні секції, які можна підібрати індивідуально, враховуючи наступні особливості майбутньої конструкції паркану:

  • необхідність ізоляції внутрішнього простору від шуму;
  • модульна система з нарощування висоти паркану;
  • наявність декоративних отворів з видом на вулицю;
  • додаткові секції для провітрювання ділянки землі;
  • секції не схильні руйнуватися під природним впливом.

Головне, забезпечити вертикальне та надійне встановлення стовпчиків для секцій на точній відстані один від одного. В такому випадку майбутній паркан не буде отримувати додаткове бічне навантаження, та зможе простояти щонайменше 25 років не потребуючи жодного ремонту.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх