Як розрахувати розхід палива для промислового дизельного генератора

У цій статті ми розповімо про те, як дізнатися про витрату палива для такого обладнання.

Електрична енергія є найважливішою частиною сучасного життя. Ми покладаємося на обладнання, підключене до розетки, як у побутових питаннях, так і в торгівлі, промисловості, будівництві. Електрика просто незамінна, тому що вся цивілізація побудована на цьому енергоресурсі. Тому його відсутність протягом тривалого терміну є великою проблемою як для споживачів, так і для бізнесу та виробництв. Причому незалежно від конкретної спеціалізації останніх. Вирішити проблему з енергопостачанням на виробництві допоможуть промислові дизельні генератори.

У цій статті ми розповімо про те, як дізнатися про витрату палива для такого обладнання. А придбати дизельний генератор промислового призначення можна через сайт PLUSENERGY - https://plusenergy.com.ua/ua/g85585944-promyshlennye-dizelnye-elektrostantsii.

Кілька способів дізнатися про розхід промислового дизельного генератора

Універсальним способом розрахунку споживання палива дизельним генератором є формула «0,2 Хпотужність у кВт». Наприклад, якщо говорити про генератор на 2 кВт, то він споживає 0,4 літри на годину. Та чим потужніше обладнання, тим вища витрата. 100 літрів на годину – це не межа.

Другим способом (й надійнішим) є банальне ознайомлення з технічною документацією. Причому не з характеристиками, які вказані на сайті (завжди можливі помилки через людський фактор), а саме з паспортом обладнання, за який відповідає безпосередньо виробник.

При цьому необхідно розуміти, що витрата може змінюватись в залежності від умов експлуатації. Промислові дизельні генератори, які працюють на межі своїх можливостей або перебувають у поганому стані, цілком можуть «переїдати».

Де знайти промислові дизельні генератори в Україні з гарантією

Побутова мобільна електростанція – річ не дешева. Уявіть, як зростають ціни, якщо йдеться про промислові дизельні генератори від 500 кВт та вище. Тому дуже важливо знайти надійного постачальника. Обладнання повинно мати повний пакет документації, а підприємство – нести гарантійні зобов'язання. В Україні придбати промислові дизельні генератори високої якості, яка підтверджена документально можна через каталог інтернет-магазину PLUSENERGY. В цьому випадку ви зможете вибирати з багатого асортименту, не боятися бракованого товару та отримати високий рівень сервісу.

 


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх