LED освітлення у сучасному інтер'єрі

Грамотно підібрані світло діоди забезпечать як точкове, так й розсіяне освітлення, яке виключає появу різких тіней, що негативно впливають на якість роботи.

Сучасні технології зробили світильники не тільки економічними до споживання електричної енергії, але й компактними за розміром. Завдяки різноманітності, LED підсвічування можна інтегрувати в інтер'єр практично будь-якого будинку чи квартири. Виділити окремі зони або забезпечити якісне висвітлення робочої зони на кухні. Крім цього, світло діодами можна регулювати температуру світла, добиваючись певної атмосфери у кожній кімнаті.

Економічна вигода

Лампочки розжарювання практично повністю зникли у домашніх освітлювальних приладах. Їхній термін служби вкрай рідко перевищує 1000 годин. Навпаки, через перепад температур та вологості повітря вони можуть вийти зі служби в будь-який невідповідний момент. Споживаючи значну кількість енергії, вони видають відносно мало світла. До інших переваг білих та кольорових світло діодів варто додати:

  1. Термін служби якісних світло діодів обчислюється 100 тисяч годин роботи.
  2. Виділяють незначну кількість тепла у процесі свічення.
  3.  Компактні розміри світильників, їх можна встановити куди завгодно.
  4. Простота підключення до наявних побутових ліній електропередач.
  5. У процесі експлуатації світло діоди не потребують технічного обслуговування.

Маючи трохи досвіду в роботі з електричними та електронними компонентами, будь-який домашній майстер може переобладнати наявні люстри, бра та інші світильники під світло діоди. Головне, спочатку підібрати оптимальну потужність та відтінок світлового потоку для комфортної роботи та відпочинку в домашніх умовах.

Світло діоди в промисловому освітленні

Як і у випадку з побутовими аналогами, промисловість потребує якісного висвітлення робочих місць персоналу. Грамотно підібрані світло діоди забезпечать як точкове, так й розсіяне освітлення, яке виключає появу різких тіней, що негативно впливають на якість роботи. Особливо потрібні світло діоди в сучасних офісних приміщеннях:

  • суттєво економлять накладні витрати в компанії;
  • дуже просто організувати аварійне освітлення від акумулятора;
  • надовго забути про необхідність заміни лампочок;
  • додаткові світильники над робочим простором.

Якісне декоративне освітлення виділяє та підкреслює окремі зони та предмети мистецтва. Робоче освітлення навпаки, максимально точно імітує природне, розсіяне світло, що заливає простір навколо. Забезпечує психологічний стимул для активації робочих та творчих сил. Світлодіодні стрічки можна сховати за декоративними панелями, тим самим надавши інтер'єру нового вигляду.


Теги:металлысветильники
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх