Як можна сплатити штраф?

Якщо штраф виписав патрульний поліцейський, за наявності у нього спеціального термінала, погасити заборгованість перед державою можна одразу.

У процесі повсякденних поїздок містом та за його межами на особистому або комерційному автомобілі водій може навмисне або випадково порушити правила дорожнього руху. Патрульна поліція та камери автоматичної фіксації можуть помітити порушення. Завдяки сайту https://fines.proizd.ua/ru водії мають нові можливості оплати штрафних квитанцій. Але за бажання завжди можна скористатися класичними методами.

Банк або оплата на місці

Якщо штраф виписав патрульний поліцейський, за наявності у нього спеціального термінала, погасити заборгованість перед державою можна одразу. Для цього у водія має бути банківська картка або спеціальна технічна можливість у смартфоні. Процес погашення штрафу виглядатиме так:

  1. Патруль зупиняє водія та називає причину.
  2. Перевіряє документи та фіксує правопорушення.
  3. Виписує штраф на спеціальному номерному бланку.
  4. Надає водієві можливість сплатити порушення на місці.
  5. Вносить дані до термінала та дає можливість зробити оплату.

Рекомендується обов'язково взяти чек, який видасть платіжний термінал. Це буде доказом того, що штраф був сплачений у повному обсязі, і боргів перед державою водій більше не має. Якщо патрульний із собою не має платіжного термінала, водій зі штрафним бланком може під'їхати в будь-яке відділення банку, в робочий час, вистояти в живій черзі, і оплатити його через касу.

Як заощаджувати час на сплаті штрафу

Завдяки сучасним технологіям та розвитку інтернету, можна не змінювати свої плани та сплатити штраф у зручному для себе місці. Крім цього, штраф можна погасити практично будь-коли доби, без прив'язки до роботи банківських установ. Достатньо зайти на сайт та зробити кілька простих дій. Для цього не обов'язково бути банківським працівником або чудово розумітися на бухгалтерії. Для оплати свого штрафу знадобиться лише одна інформація з наступного списку:

  • особистий технічний паспорт на авто;
  • ID карта громадянина України;
  • унікальний номер паперового паспорта;
  • мати при собі посвідчення водія;
  • номер штрафної квитанції.

Система автоматично підтягне всі необхідні дані, які свідчать, що це саме ваш штраф, виписаний патрульним або автоматичною системою фіксації правопорушень в межах міста або на заміських шляхах. Оплату можна здійснити дистанційно за кілька хвилин. Обов'язково вказати адресу електронної пошти, щоб на скриньку надійшло підтвердження, електронна квитанція про сплату одного або кількох штрафів.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх