Причини коливань ціни криптивалют

Спонтанні різкі стрибки у світі цифрових монет не відбуваються на порожньому місці

Реальна вартість цифрових монет залежить від багатьох змінних факторів. Той, хто зможе передбачити поведінку однієї з валют на найближчий час, цілком може заробити на різниці. Крім цього, ціна криптовалют коливається від політичних та економічних новин у світі загалом. Але набагато менше, ніж це відбувається з традиційними валютами різних країн, які залежні від промисловості та без посередньої економічної діяльності на світовому ринку.

Джерела волатильності криптовалюти

Спонтанні різкі стрибки у світі цифрових монет не відбуваються на порожньому місці. Навіть молоді, трейдери-початківці починають помічати деякі особливості в поведінці валют, залежно від подій, які відбувалися напередодні стрибка або падіння. Найважливішими та найвідповідальнішими факторами, які дійсно можуть вплинути на цінність цифрових монет, варто зазначити:

  1. Новина, спрямовану одну з криптовалют з вливання нового капіталу.
  2. Різкий та великий продаж монет кількома ключовими інвесторами.
  3. Відсутність державної підтримки одним зі світових лідерів, банків.
  4. Курс валют можуть розгойдувати великих гравців на ринку валют.
  5. Спонтанні коливання через прихід спекулятивних торгів над ринком.

Зміна вартості може коливатися в дуже широких межах без будь-якої гарантії від розробників або гравців валютного ринку. Якщо уважно стежити за новинами, є цілком реальна можливість на невеликий відрізок часу передбачити поведінку кількох валютних пар.

Популярні криптовалюти

До них найбільша увага як з боку трейдерів, вкладників, так і інвесторів. Одні хочуть отримати швидкий прибуток, використовуючи валюту у реальних торгах. Інші зберегти накопичений капітал, або примножити його рахунок вдалого вкладення перспективу. Орієнтуючись на популярні криптовалюти за посиланням без анкору https://www.crypt0.fan/, які постійно беруть участь у торгах, можна розраховувати на такі особливості поведінки монет:

  • відносно плавне підвищення та зниження вартості валюти;
  • досить легко конвертувати в будь-які інші типи валют;
  • завжди мають попит у трейдерів та інвесторів, незалежно від курсу;
  • як правило, підходять для довгострокового інвестування;
  • з кожним роком все більше країн визнає криптовалюти як законний платіж.

Молодий ринок привабливий більшість людей. Через нестабільність валют до них така велика увага з боку всіх зацікавлених осіб. Топові монети довели свою прийнятну стабільність. Решта валют може як зрости у вартості всього за кілька годин, так і повністю втратити свою цінність всього за тиждень після заснування.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх