Фрезерування металу від компанії Allmetalwork

Фрезерування металу використовується в різних сферах промисловості та виробництва.

Обробка металу на спеціальному обладнанні отримала назву фрезерування. Для цього використовуються високоякісні фрезерні верстаки. Послуга Фрезерування металу виконується фахівцями металообробного заводу Allmetalwork. Ознайомимось з особливостями цієї послуги.

Особливості фрезерної обробки металу

Перед виконанням фрезерних робіт слід звертати увагу на головні особливості. Серед них можна зазначити:

  • Максимальна вага заготівки – 680 кг.
  • Максимальний розмір заготівки – 900х350 мм.
  • Точність позиціювання шпинделя – 0,05 мм.
  • Швидкість обертання шпинделя – 12000 rpm.

Фахівці компанії виконують фрезерні роботи для різних видів металів – сталі, алюмінію, нержавійки та інших кольорових металів. На кожному етапі проведення фрезерних робіт здійснюється контроль якості.

Різновиди фрезерних робіт

Фрезерування металу використовується в різних сферах промисловості та виробництва. Воно має багато переваг, серед яких висока продуктивність, велика швидкість виробництва, висока якість поверхні та інші. Завдяки цьому процесу можна отримати деталі та інструменти високої якості. Фрезерний верстак дозволяє отримувати деталі з високою точністю та якістю обробки.

Види фрезерування металу бувають наступні:

  • Плоске фрезерування. Цей метод дозволяє створювати плоскі горизонтальні поверхні.
  • Поперечне фрезерування. Рух фрези здійснюється перпендикулярно поверхні заготівки.
  • Кругове фрезерування. Цей метод дозволяє отримувати круглі форми на металевих заготівках.

Серед популярних методів фрезерування можна також відокремити фрезерування пазів та різьби. Якщо потрібно створити деталі криволінійних форм зі складним контуром, потрібно використовувати метод обробки по контуру. Якщо потрібно видалити більшу кількість матеріалу з заготівки, потрібно використати шпурінг. Ми роздивилися деякі головні методи фрезерування металу. Але слід пам’ятати, що вибір методу залежить виключно від вимог до обробки, геометрії заготівки та інших параметрів.

Де замовити послугу якісної обробки металу?

Фрезерування металу здійснюється на високому професійному рівні з використанням сучасного якісного обладнання. Фахівці компанії Allmetalwork виконують усі послуги згідно зі строками та особливостями металу. Для зв’язку з представником компанії можна звертатися до сайту. Тут розміщена форма для замовлення в режимі онлайн. В разі необхідності фахівці нададуть консультації за всіма послугами та строками виконання.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх