Гнуття металу в Києві від компанії «Allmetalwork»

Завдяки гнуттю можна отримати деталі зі складними геометричними формами

Для створення різноманітних металевих виробів використовується спосіб металообробки, який отримав назву гнуття. Він надає можливість формувати металеві деталі методом зміни геометричних параметрів. Якщо вам потрібно виконати послугу гнуття металу на високому професійному рівні, можна перейти до сайту металообробного заводу «Allmetalwork». Які методи використовуються для гнуття металу, та як саме здійснюється ця послуга, дізнаємось далі з наступної статті.

Особливості гнуття металу

Якщо потрібно зробити якісні деталі для машин, предмети меблі або обладнання різної специфікації, доцільно використовувати метод обробки металу – гнуття. Цей метод проводиться різними способами. Серед них можна відокремити проковування, розтягування, обертання та інші. Перед процесом гнуття слід урахувати властивості матеріалу та точність гнуття. Це дозволить досягнути бажаного результату з максимальною точністю.

Роздивимось кожен вид гнуття детальніше. Можна відокремити наступні методи гнуття:

  • Проковування. Завдяки цьому методу створюються ребра або краї на металевому аркуші.
  • Гнучкість. Метод передбачає згинання металу під великим кутом.
  • Розтягування. Метод створює виступи на металевому листі.
  • Обертання. Надає можливість створювати деталі циліндричних або конічних форм.
  • Вигинання. За допомогою цього способу створюються деталі з гострими кутами або округлих форм.
  • Штампування. Метод підходить для масового виробництва деталей із якісного металу з використанням штампів та пресів.

Кожен з розміщених методів має свої особливості. Перед вибором методу гнуття слід ураховувати усі показники, включаючи тип металу, потреби проєкту тощо.

В чому полягають особливі переваги гнуття металу?

Завдяки гнуттю можна отримати деталі зі складними геометричними формами, які відрізняються міцністю та стійкістю. Це метод обробки металу дозволяє налагодити масове виробництво та використовувати різні види металу.

Послуги металообробного заводу

Серед популярних послуг заводу можна відокремити порізку труб, токарну та фрезерну обробку металу різної товщини, проведення якісних слюсарних робіт. Також можна зазначити порошкове фарбування, яке надає можливість створювати деталі з високими показниками захисту від появи корозії. За всіма послугами компанії можна ознайомитися на сайті. В разі необхідності можна отримати консультацію фахівців за вибором послуг та строків їх виконання.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх