Перевага комерційних холодильників із прозорими дверима

Холодильне обладнання у сучасному магазині відіграє важливе значення.

Для продажу замороженої продукції використовують спеціальне холодильне обладнання. Наявність скляного, прозорого фасаду на холодильнику будь-якої форми https://www.juka.ua/ дозволяє потенційному покупцеві оцінити привабливість продукції без необхідності відкривати дверцята. . Ця деталь суттєво зменшує витрати на експлуатацію холодильного обладнання та підвищує кількість продажів напівфабрикатів, м'ясної та будь-якої іншої замороженої продукції.

Секрет популярності прозорих фасадів

Холодильне обладнання у сучасному магазині відіграє важливе значення. Розмір торгової площі мало значення. Значна частина придбання припадає на заморожені продукти тривалого терміну зберігання. Крім цього, останнім часом споживачі активно купують охолоджені продукти із мінімальним терміном зберігання. Основними секретами популярності варто виділити такі фактори:

  1. Досить компактні конструкції для розміщення у торговому залі.
  2. Помірне споживання електричної енергії у процесі експлуатації.
  3. Холодильники не схильні швидко накопичувати лід та сніг усередині камер.
  4. Досить товсте скло перешкоджає витоку накопиченого холоду.
  5.  Досить великий асортимент холодильників із прозорим фасадом.

Залежно від розташування торгового обладнання та наявності вільного місця, власник магазину може підібрати саме обладнання, яке найбільше відповідає його індивідуальному запиту. Стаціонарні та прикасові моделі, кожен вид холодильників розрахований на свій тип продукції.

Особливості вибору комерційного холодильника

Надійність холодильного обладнання залежить від багатьох змінних факторів, у тому числі й від якості складання. Грамотно підібраний холодильник-вітрина служитиме протягом кількох років, вимагаючи лише періодичного відключення від роботи та проведення санітарного чищення. До основних критеріїв вибору варто віднести:

  • фізичні розміри обладнання, щоб воно помістилося у торговому залі;
  • наявність необхідної кількості полиць для розміщення товарів;
  • номінальний показник робочої температури камери охолодження;
  • корисний, внутрішній об’єм холодильної камери обладнання;
  • одна або кілька дверцят та тип механізму відкривання.

У деяких випадках наявність запірного механізму на дверях холодильника може допомогти в безпеці вмісту холодильного обладнання, якщо воно розташоване на вулиці, або обмеження доступу до необхідних умов для даного типу торгового закладу.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх