Промислове обладнання для переробки в Україні

Для виробництва кормових добавок необхідно використовувати якісне, надійне та безпечне обладнання

Компанія «Техно-Т» спеціалізується на постачанні якісного обладнання для переробки та сушіння в Україні. За період ефективного функціювання вона заробила репутацію надійного та перевіреного часом постачальника. Обладнання для виробництва кормових добавок, яке вона випускає використовується у сфері виноробства, хлібопекарень. Також воно знайшло своє місце у сфері молочної промисловості. Як обрати таке обладнання, так на що орієнтуватися при виборі, дізнаємось далі.

Особливості використання обладнання для виробництва кормових добавок

Для виробництва кормових добавок необхідно використовувати якісне, надійне та безпечне обладнання, яке відрізняється високими показниками експлуатації. Воно повинне працювати в безперебійному режимі та справлятися з поставленими завданнями на усі 100 відсотків. Таке обладнання виробляють фахівці компанії «Техно-Т». Обрати його можна в залежності від сфери експлуатації та технічних показників. Серед перевірених видів обладнання для виробництва кормових добавок можна обрати:

  • Сушильні установки різних моделей.
  • Лінія переробки яєчної шкаралупи.
  • Сушильний комплекс для торфу.
  • Кормопідготовчий комплекс.
  • Жиромучна установка.

З каталогом продукції компанії можна ознайомитися детальніше на сайті. В каталозі можна обрати обладнання під конкретну експлуатаційну сферу. Все обладнання оптимально підійде для переробки, сушіння різноманітних видів сировини.

Як обрати обладнання?

Якісне обладнання від компанії «Техно-Т» відрізняється довгим терміном експлуатації та може використовуватися в різних сферах. Наприклад, сушильна установка РТС-160 дозволяє сушити сировину та матеріали різної консистенції. Вона призначена для сипких, кашоподібних та пастоподібних матеріалів. Конструкція цієї машини міцна та надійна. Проточна частина виготовляється з нержавіючої сталі. Серед технічних характеристик моделі сушильної установки можна відокремити потужність приводу, вологість продукту, довжину, ширину, частоту обертання валу та інші. Саме за характеристиками можна обрати необхідне обладнання.

Для кожного виду агрегату на сайт розміщений опис та технічні характеристики. Це дозволить обрати модель, яка оптимально підійде для використання в цій чи іншій сфері.

Фахівці компанії пропонують спектр додаткових послуг – монтажні та пусконалагоджувальні роботи. Для ознайомлення з каталогом продукції можна перейти до каталогу та обрати все необхідне.


Теги:стальоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх