Потрібні запасні частини для тракторів

Сільськогосподарська техніка у сучасному сільському господарстві грає ключову роль в отриманні великої кількості врожаю різноманітної рослинної продукції. Але, в міру експлуатації техніка отримує природні та передчасні ушкодження. Якісні та оригінальні запчастини для тракторів допомагають механікам відновити механізми. Повернути їм початкову, заводську надійність.

Типові поломки тракторної техніки

Трактор – це найуніверсальніший сільськогосподарський механізм. Завдяки додатковому навісному устаткуванню він може виконувати кілька десятків різноманітних функцій. Але, повсякденні навантаження на двигун, трансмісію та гідравлічні системи поступово призводять до зносу та механічних поломок. Типовими для тракторів поломками варто вважати:

1. Природне зношування шестерень коробки передач.

2. Специфічні ушкодження фрикційних накладок зчеплення.

3. Витрачений ресурс поршневої групи та колінчастого валу.

4. Необхідність регулярної заміни витратних матеріалів.

5. Поломки, пов'язані з розгерметизацією вузлів та механізмів.

Фільтруючі елементи в тракторі необхідно регулярно змінювати, оскільки повсякденна експлуатація в полі негативно відбивається на фільтрації повітря, що потрапляє у двигун. Достатньо один раз пропустити своєчасну заміну фільтра, щоб за кілька годин втратити суттєвий запас ресурсу силового агрегату.

Перевага оригінальних запчастин

Тракторна техніка використовується повсюдно, тому що на території України вирощують значну кількість рослинних культур. Як показала практика, запасні частини не від оригінальних виробників не завжди відповідають усім важливим критеріям якості. Не завжди можуть витримувати суттєві навантаження на вузол, тимчасове перегрів та інші негативні фактори експлуатації. До переваг оригінальної групи варто віднести:

- точний збіг з каталожними номерами будь-якої деталі;

- простота пошуку серед схожих зовні запчастин;

- максимально можливий запас міцності та надійності;

- простота проведення ремонтних робіт механіками;

- трактор повертає заводську надійність та економічність в експлуатації.

Важливо: оригінальні запасні частини для сучасних тракторів мають вищу вартість. Але вона повністю окупається в процесі тривалої та безаварійною експлуатацією в польових умовах та на дорогах загального користування. Ніщо так не сприяє успішному веденню сезонної сільськогосподарської діяльності, як надійні та безвідмовні сучасні трактори.


Теги:металлыоборудование
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх