Оригінальні транспортери для комбайнів

У процесі експлуатації комбайна він не тільки виконує свої прямі обов'язки, а й поступово зношується. Якщо використовувати оригінальні компоненти, техніка буде довше працювати, менше схильна до випадкових поломок в польових умовах. Транспортери Grimme, створені для особливо складних умов експлуатації, пилу, підвищеної вологості та безперервної роботи протягом багатьох годин.

Перевага комплектуючих із Голландії

Стандарти європейського союзу набагато вищі, ніж товари, зроблені в Китаї, навіть якщо вони орієнтовані на експорт. Як показує численний досвід людей, які використовували для ремонту сільськогосподарської техніки запасні частини китайського виробництва, вони не відрізнялися надійністю, могли вийти з ладу в невідповідний момент. Головними перевагами голландської продукції варто виділити:

1. Максимально точний розмір, необхідний швидкого монтажу запчастин.

2. Широкий асортимент для найпопулярніших комбайнів.

3. Транспортерні стрічки чудово захищені від негативних факторів експлуатації.

4. Гарантійні зобов'язання від продавця та виробника стрічок.

5. Максимально тривалий термін служби у польових умовах.

У процесі зберігання техніки в зимовий сезон стрічки не втрачають своїх експлуатаційних та технічних характеристик. Транспортери Holmer додатково відрізняються стійкістю до механічних пошкоджень. Прекрасно пручаються корозії, навіть в умовах зберігання комбайнів просто неба.

Як правильно вибрати запчастини

Кожна стрічка, від офіційного дистриб’ютора ТОВ Транско, має свої технічні характеристики. Як правило, різні серії комбайнів використовують транспортери різноманітної ширини та довжини. Можуть мати інші, не менш важливі технічні відмінності. Отже, універсальних запчастин не може бути. Щоб не стикатися з негативними наслідками неправильного вибору, варто дослухатися порад фахівців:

- точно знач назву та модифікацію свого комбайна;

- уточнити в інструкції з експлуатації тип транспортера;

- перевірити покупку за основними технічними характеристиками;

- переконається, що деталь рекомендована для типу комбайна;

- у процесі встановлення не допускати пошкодження транспортера BROEKEMA.

Транспортери Ropa розраховані на опір додатковим навантаженням. Саме тому гнучка частина їх зроблена з матеріалів з потрійним шаром. У процесі експлуатації навантаження рівномірно розподіляються по транспортеру, не допускаючи точкових навантажень, які можуть призвести до розриву та аварійного стану техніки.


Теги:стальоборудование
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх