Прийом пластикових відходів від компанії «Пласт Лом»

Якщо ви маєте багато пластикових відходів, ви можете здати їх на утилізацію.

Пластикові відходи залишаються в наслідок використання різноманітних виробів. Це можуть бути склянки, ящики та інші вироби, які відпрацювали свій час. На сайті plast-lom.com.ua можна дізнатися, як здати пластикові відходи без будь-яких складнощів.

Особливості прийому пластикових відходів

Для початку розберемось, які відходи пластику можна здати. Фахівці компанії приймають:

  • Лом пластику – поліетилен, поліпропілен, ПВХ, полістирол та інші.
  • Полімерні відходи – тара, ящики, каністри, обрізки труб.
  • Відходи плівок – обгортки, блістер, ПВХ.

Якщо ви маєте багато пластикових відходів, ви можете здати їх на утилізацію. Це допоможе звільнити площу від мусору та отримати фінансову винагороду.

Де можна здати пластикові відходи?

Головний напрямок компанії «Пласт Лом» це прийом відходів пластика та інших полімерних відходів. Окрім цього фахівці компанії здійснюють вивезення та приймають на перероблення великі обсяги пластику. Фахівці швидко розраховуються з клієнтами та безкоштовно вивозять відходи. Клієнти можуть доставити відходи власним транспортним засобом.

Вартість послуг складається з різноманітних факторів. При формуванні ціни враховуються обсяги, ступені забруднення, наявність вологи та сторонніх включень. Розрахування з клієнтами здійснюється відразу після вивозу пластикових відходів. Це зручно та вигідно. Не потрібно чекати, щоб отримати гроші. Для ознайомлення з послугою можна відвідати сайт компанії.


Теги:металлыпластик
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх