Які помилки допускають курці кальяну?

Однією з поширених помилок курців кальяну можна назвати швидке розпалювання вугілля та переміщення його на чашу.

Якщо ви тільки починаєте курити кальян, то можливо зможете зіштовхнутися з декількома складнощами цього процесу. Помилки, які можна допустити у процесі куріння кальяну, читайте далі. На сайті https://kavun.city/articles/255322/yaki-pomilki-dopuskayut-pochatkivci-kurci-kalyanukalyanu можна дізнатися, як уникнути помилок на початку куріння кальяну.

Помилки початківців куріння кальяну

  1. Промивання шланга.
  2. Висока вологість тютюну.
  3. Швидке розташування вугілля на кальяні.
  4. Високий рівень води у колбі.

Зараз роздивимося кожну проблему детальніше.

Як промивати шланг для кальяну?

Початківці куріння кальяну не знають, як правильно обирати шланг для кальяну. Багато виробників пропонують моделі, в яких шланг виготовляється з синтетичної шкіри. В них передбачена тонка плівка із неякісного пластика. А він в свою чергу вбирає воду та погано відводить її на поверхню. У результаті на внутрішній поверхні шланга може з’являтися цвіль. Також не можна використовувати найдешевші наконечники із металу, тому що з часом вони починають іржавіти.

Вибір тютюну для кальяну

Слід пам’ятати, що тютюн повинен бути досить вологим. Тому його потрібно попередньо змочувати. Для цього оптимально підійде патока або гліцерин. Це дозволить зробити аромат більш приємним та яскраво вираженим. Не варто додавати занадто багато вологи. Це може розбавити смак самого тютюну.

Як класти вугілля?

Однією з поширених помилок курців кальяну можна назвати швидке розпалювання вугілля та переміщення його на чашу. Така помилка призводить до того, що тютюн набуває жахливого смаку. Таке вугілля містить різноманітні хімічні речовини, які людина одразу вдихає. В наслідок цього можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Не варто поспішати в процесі розпалювання тютюну. Слід дати йому розгорітися. Потрібно щоб вугілля рівномірно розгорілося. Для цього на нього можна подути.

Який рівень води повинен бути у глечику?

Рівень води у колбі повинен бути оптимальний. Не слід додавати занадто багато води. Це може привести до таких проблем як ускладнення тяги, не зовсім густий дим, вологий тютюн та інші. Якщо ви додали занадто багато води до глечика, утворення ароматного диму може зменшуватися. Це призведе до складнощів з курінням кальяну.

Отже, слід дотримуватися усіх порад в процесі куріння кальяну. Це дозволить насолоджуватися процесом куріння. Для цього також потрібно підібрати якісний тютюн та сам кальян.


Теги:металлыкальян
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх