Особливості професійного чищення килимів

Практично будь-яке підлогове покриття має щільну структуру з натуральних або штучних волокон. Повсякденна експлуатація гарантовано призводить до поступового забруднення. Самостійно очистити килим в домашніх умовах практично неможливо. Професійний підхід bellissimo.ua дозволить позбутися не тільки численних забруднень, а й стійкого, неприємного запаху.

Секрет успіху фахівців

Професіонали з чищення покриття підлоги використовують не тільки спеціальні, хімічно активні речовини, але й машини, здатні очищати волокна килима поверхнево, а також в глибині текстури тканини. Індивідуальний підхід гарантує безпеку всіх видів матеріалів. Тому, що фахівець грамотно підбирає миючі речовини, залежно від типу забруднень та матеріалу, з якого зроблено покриття для підлоги:

1. Попереднє видалення пилу та великих частинок сміття.

2. Нанесення сильнодіючої речовини на окремі плями.

3. Стандартне чищення за допомогою професійних машин.

4. Видалення миючої речовини з усіма типами забруднень.

5. Фінальне просушування килимового покриття після чищення.

Важливо: покриття для підлоги не можна залишати вологим. В іншому випадку воно не зможе висохнути природно за короткий проміжок часу. Підвищена вологість та подальша експлуатація покриття для підлоги приведе до появи цвілі та стійкого неприємного запаху в приміщенні.

Ручне чи машинне чищення килимів

Кожен спосіб має як свої переваги, так і недоліки. Фахівці завжди комплексно підходять до будь-якого індивідуального завдання з чищення килима. Ручним методом видаляються окремі плями із синтетичними чи біологічними забруднювачами. Особливо складно видаляються без негативних наслідків плями від жиру, вин та фруктових соків. Машинне чищення дає такі переваги:

- глибоке проникнення миючого засобу у текстуру;

- оптимальна кількість вологи для чищення килима;

- вакуумне видалення забруднювачів та піни;

- машина може впоратися із джерелами неприємного запаху;

- сушіння покриття для підлоги по всій товщині матеріалу.

Чистка килимів- це завжди комплексна послуга від фахівців, які точно знають, що необхідно робити в тій чи іншої ситуації. Використовують лише безпечні миючі речовини, які не здатні викликати алергічної реакції у дорослих, дітей та домашніх улюбленців. Професійне регулярне чищення особливо важливе, коли в будинку живе домашня тварина.

 


Теги:металлыоборудование
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх