Фірмові поїзди Укрзалізниці

Рухомий склад залізничного транспорту досить багатий на різні типи вагонів. В кожному конкретному випадку є свої, індивідуальні переваги для пасажирів. Можна замовити та купити квитки на потяг (билеты на поезд) швидкісного сполучення, або навпаки, обрати спальний вагон, та гарно відпочити в довгій дорозі. Крім того, фірмові вагони мають окремі переваги для пасажирів.

На що можуть розраховувати люди

Головною відмінністю фірмового поїзда, наявність власного імені. Вони присутні в оформленні вагонів, та в деяких випадках всередині рухомого складу мають унікальні риси. Крім того, щоб потяг отримав статус фірмового, він повинен пройти спеціальну атестацію. Найпопулярнішими в Укрзалізниці фірмовими поїздами варто виділити:

 

Номер поїзда

Станція відправлення

Місто прибуття

Власна назва

15

Харків

Ясиня

Владислав Зубенко

106

Одеса

Київ

Чорноморець

50

Київ

Трускавець

Кобзар

132

Львів

Дніпро

Оберіг

 

Розклад руху потягів досить стабільний, на нього не впливають примхи погоди та різкі перепади температур. Фірмовий склад рухається між станціями швидше, ніж звичайні потяги, має пріоритет в русі. Як правило, майже всі вони поєднують великі міста, або курсують до відомих курортних містечок України.

Як простіше купити квиток

Мобільний додаток дозволить купити квиток за будь-яких умов, головне, щоб було з’єднання з мережею інтернет. Навіть плацкартні вагони у фірмових поїздах мають більш комфортні умови для подорожі. Але потрібно уважно обирати станцію призначення, фірмовий склад робить значно менше зупинок на маршруті. Є ризик не потрапити у проміжне місто.


Теги:металлыоборудование
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх