У яких випадках можна реставрувати ванну

У міру експлуатації, ванна, зроблена зі сталі або чавуну, може отримувати фізичні ушкодження. Сколи емалі псують не лише зовнішній вигляд виробу, а й є причиною появи стійкої іржі та глибокої корозії. Якщо спробувати відреставрувати покриття https://luxvanna.com.ua/, можна суттєво продовжити термін експлуатації практично будь-якої ванни, без необхідності її заміни на новий аксесуар.

Друге життя старої ванни

Навіть якщо виріб виглядає непривабливим, не варто його викидати. Найкраще проконсультуватися з фахівцем. Він огляне виріб та зможе відповісти на головні питання. Чи варто займатися відновленням покриття, та скільки коштуватиме загальний обсяг робіт. У більшості випадків можна відновити практично будь-яку сталеву, чавунну та навіть деякі акрилові ванни. Основними перевагами варто виділити:

1. Економічна доцільність відновлення поверхні.

2. Ванну не потрібно демонтувати зі свого місця.

3. Усі роботи проводяться в домашніх умовах.

4. Займають один робочий день з усією підготовкою.

5. Ванною можна користуватися наступного дня.

Фахівці можуть відновити емальовану поверхню не тільки у квартирі, розташованій в межах міста, але й виїхати в область https://luxvanna.com.ua/ru/restavracziya-vann-lviv-ta-oblast-vid/. Все необхідне обладнання та витратні матеріали входитимуть у вартість послуги. Майстри приїжджають до замовника, повністю підготовлені до виконання робіт.

Як довго прослужить відновлене покриття

Все залежить від грамотної підготовки, вибраних матеріалів та технології нанесення. Найпростіші матеріали гарантовано триматимуться на основній емалі протягом 5 років. При цьому ванною можна користуватися зі звичайним навантаженням. Сучасні якісні акрилові фарби опираються зносу до 25 років. Щоб поверхня прослужила довше, краще дотримуватись найпростіших правил:

- не кидати у ванну важкі та гострі предмети;

- для миття використовувати побутову хімію з нейтральним складом;

- виключити попадання прямих сонячних променів;

- уникати негативного впливу низьких температур.

При цьому покриття надійно захищає металеву основу від води та вологості, перепадів температур та електростатичного заряду. Сама по собі відновлена поверхня не призводить до підвищеного ковзання. Проте, мильні розчини та піна можуть спричинити падіння людини. Замовити відновлення ванни на https://luxvanna.com.ua/ru/restavraciya-vann-kiev-1/ можна навіть у столиці та найближчих містах навколо Києва.


Теги:металлыоборудование
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх