Як проходить лазерна епіляція в салоні «TK Laser»

Існує декілька методів епіляції, які залежать від типу обраного обладнання.

Зробити шкіру гладенькою та м’якою дуже легко. По-перше, потрібно нанести зволожувальний крем, а після акуратно видалити небажане волосся. Іноді в домашніх умовах зробити це важко. Тому на допомогу приходить інноваційний метод видалення волосся – лазерна епіляція, яку проводять майстри салону красоти «TK Laser». Вони виконують послуги на високому професійному рівні та задовольняють потреби усіх клієнтів.

Особливості лазерної епіляції

За допомогою лазера можна ефективно видалити волосся навіть з найчутливіших ділянок шкіри. Він дозволяє отримати ідеально гладку та гарну шкіру після декількох сеансів. Як проводиться лазерна епіляція? Цей процес здійснюється дуже легко. На ділянку шкіри направляється світловий імпульс, який нагріває фолікул. Під цим впливом він руйнується практично повністю, оскільки живлення волосяної цибулини припиняється.

Жінки обирають лазерну епіляцію для видалення волосся зони ніг, рук, обличчя, спини, живота та інших. Від обраної зони залежить вартість процедури. Також вартість залежить від обсягу ділянок, кількості необхідних сеансів для повного видалення. Але в будь-якому разі вартість залишається на доступному рівні, щоб кожна жінка могла її собі дозволити. Для цього фахівці салону краси проводять різні акції та знижки на популярні послуги.

До основних особливостей процедури можна віднести:

  • Цінову доступність для більшості клієнтів.
  • Безпека та помітний результат навіть після першої процедури.
  • Відсутність больових почуттів чи сама мала їх кількість.
  • Обробка найчутливіших ділянок шкіри.

Отже, якщо ви бажаєте позбавитися волосся у різних зонах тіла назавжди, можна скористатися методом лазерної епіляції. Він підходить для усіх, хто хоче мати гладку та шовковисту шкіру без волосся.

Методи епіляції лазером

Існує декілька методів епіляції, які залежать від типу обраного обладнання. Наприклад, доцільно використовувати олександритовий, неодимовий та інші види лазерного апарату. В салоні практикують використання діодного лазера, який вважається самим ефективним з усіх існуючих. Він швидко видаляє волосся та дозволяє за декілька сеансів повністю позбавитися волосся на тілі.

Підготуватися до процедури потрібно завчасно. Слід дотримуватися рекомендацій косметологів салону краси. Їх можна отримати на першій консультації. Для запису на процедуру можна звертатися на сайт салону краси «TK Laser». Також можна ознайомитися з вартістю послуг.


Теги:металлыуслуги
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх