Міфи про подорожі потягами

Найпоширеніший та нічим не обґрунтований страх, поїзд – небезпечний вид транспорту.

Сучасні технології дозволяють купити квиток на залізничний транспорт, використовуючи для цієї мети смартфон або комп'ютер з виходом в інтернет. Таким чином одна людина може придбати квитки https://proizd.ua для всієї компанії подорожуючих. Але багато хто відмовляється від поїздки на поїзді з причин, які дуже далекі від істини.

У страху великі очі

Найпоширеніший та нічим не обґрунтований страх, поїзд – небезпечний вид транспорту. Але, якщо подивитися статистику, вона покаже, що на залізничні катастрофи випадає настільки незначна частина відсотка, що це не в яке порівняння не йде з приватними автомобілями. До інших поширених міфів можна додати:

  1. Вартість поїздки у вагоні дорожча, ніж автобусом.
  2. У вагон не можна брати із собою велику кількість багажу.
  3. Квитки можна купити лише на залізничному вокзалі.
  4. Низький рівень санітарної безпеки.
  5. Поїзди часто запізнюються за графіком.

Останній пункт до реальності взагалі не має жодного стосунку. Навпаки, зрівнятися з точністю проходження за графіком не можуть навіть літаки. Потяги продовжують рух рейками навіть у найнесприятливіші погодні та кліматичні умови.

Що робити у поїзді?

На відміну від автобуса або особистого автомобіля, поїзд це прекрасне місце, щоб кілька годин провести у відпочинку. Частина пасажирів воліє виспатися перед приїздом у кінцеву точку. Але, якщо подорож проходить у світлий час доби, пасажири мають можливість читати, дивитися заздалегідь завантажені фільми або вести активне листування в соціальних мережах. Практично на всіх основних лініях проблем із мобільним інтернетом немає.


Теги:металлыпоезда
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх