Як фермеру обрати мінітрактор

Саме головне для аграрія – це підбір якісної сільськогосподарської техніки, яка здатна виконувати великий обсяг роботи при невеликих затратах.

Обробка сільськогосподарських угідь потребує якісної техніки. Найважливішим фактором виступає її маневровість, компактність та зручність експлуатації. З ціллю зробити роботу на полях механізованою та зручною використовується така техніка як мінітрактор, мотоблок та інша. Але найбільшу популярність та інтерес викликають саме мінітрактори. Адже вони здатні спрощувати роботу у декілька разів. Дізнатися, як обрати модель мінітрактору та на які критерії вибору орієнтуватися, можна тут, на сайті.

Чому мінітрактори користуються популярністю у фермерів?

Саме головне для аграрія – це підбір якісної сільськогосподарської техніки, яка здатна виконувати великий обсяг роботи при невеликих затратах. Мінітрактор гарно справляється зо всіма видами робіт завдяки великій потужності, маневровості та технічним показникам. Не зважаючи на невеликі габарити, ця техніка дуже упевнено почуває себе на полі. Завдяки цьому збільшується ефективність та якість робот.

Критерії вибору мінітракторів: на що звернути увагу

  • Розмір. Для цього потрібно оцінити габарити техніки та території для обробки.
  • Вага. Опитні експерти радять віддавати перевагу моделям, які мають вагу більше тони. За маневровість також відповідає радіус розвороту коліс. На те також слід звертати увагу.
  • Потужність. Трактор з невисокою потужністю – це оптимальне рішення для таких робіт, як обробка газонів та прості роботи. Для обробки великих ділянок слід купувати потужні моделі. Їх можна доповнювати спеціальним обладнанням.
  • Матеріал кузову. Корпус повинен бути вироблений з оцинкованого металу. Це буде служити гарантією довгої та безперебійної роботи. Пластик відрізняється ламкістю та може змінювати зовнішній вигляд під дією перепадів температур.
  • Тип двигуну. Сьогодні широко використовуються трактори з бензиновим та дизельним типом двигуну. Кожен з них має свої плюси та мінуси. Бензиновий тип двигуна тихо працює та відрізняється невибагливістю в обслуговуванні. Економічність та довговічність – це особливі показники дизельних двигунів. Тому їх обирають фермери для обробки своїх сільськогосподарських угідь.

Таким чином, можна обрати мінітрактор під конкретні потреби. Варто лише звернути увагу на усі критерії та ретельно вивчити технічні характеристики. А далі залишиться звернутися до надійного постачальника сільськогосподарської техніки.


Теги:металлыоборудование
Источник: Metals-Expert
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх