Starlink у квартирах багатоповерхівок

Далеко не в кожному багатоквартирному будинку є точка роздачі інтернету від місцевого або національного провайдера. А укладення контракту займає не лише багато часу, а й потребує попередньої згоди як мінімум із половиною квартир у під'їзді. Супутниковий інтернет linkukraine.com підключити набагато простіше. Для цього навіть не потрібно збирати документи та отримувати дозвіл у державних органів.

Головні особливості системи Старлінк

Устаткування постачається користувачеві комплексно, з усіма необхідними комплектуючими. Власнику станції Starlink немає у майбутньому необхідності докуповувати додаткові компоненти, якщо йому необхідно розширити мережу користувачів. Базові характеристики дозволяють працювати в інтернеті із комфортною швидкістю 250 Mbps до 120 користувачів одночасно. До інших, не менш важливих характеристик варто додати:

1. Устаткування працює повністю в автоматичному режимі.

2. Самостійно визначає становище супутників на орбіті Землі.

3. Потрібне лише підключення до стабільного джерела живлення.

4. Роздача сигналу як по кабелю, так і через бездротовий роутер Wi-Fi.

5. Висота поверху розташування квартири на силу сигналу мало впливає.

Останній фактор особливо важливий, тому що не всі власники квартир максимально близько знаходяться від даху у місті Харків. Система розрахована на безперебійну роботу 24 години на добу 7 днів на тиждень. Не потребує жодного профілактичного технічного обслуговування.

Умови роботи супутникового інтернету

Устаткування можна замовити практично у будь-який куточок України. Стабільність устаткування зовсім залежить від місця розташування станції у просторі. Головне, розмістити антену так, щоб вона мала безперешкодний контакт із супутниками, відкритою ділянкою піднебіння. Умовно негативними факторами стабільної роботи обладнання варто виділити такі умови:

- велике скупчення металоконструкцій у безпосередній близькості від антени;

- робота потужного джерела електромагнітних коливань;

- антена усередині залізобетонної конструкції, в панельному будинку;

- під час особливо сильної грози із розрядами блискавок;

- засмічення антени Старлінк сторонніми предметами.

Якщо спочатку грамотно розташувати основні компоненти станції в місті Дніпро, у майбутньому користувачу не буде потрібна допомога фахівця у повторному налаштуванні системи. Вона безперебійно працюватиме цілодобово. Забезпечуючи стабільним зв'язком безліч користувачів, підключених до роутера або внутрішньої мережі Ethernet.


Теги:
Источник:
Раздел: Главная Публикации Дайджест
Ошибка в тексте? Выделите её и нажмите Ctrl+Enter

Еще из раздела Дайджест

  Загрузить больше материалов
наверх